Menu

Over ons

Sinds 1999 ondersteunen en adviseren wij ondernemers , bestuurders en stichtingen op landelijk en regionaal niveau bij de marketing van hun toeristische regio’s en locaties.

In Gelderland richten wij ons op :

Bestemmingsontwikkeling , waarbij we productaanbod versterken en nieuwe concepten ontwikkelen. We ontwikkelen hier dan weer thematische campagnes voor die we samen met partners door ontwikkelen. We kiezen de juiste doelgroepen die we met campagnes gaan bewerken. We adviseren bestuurders over bestemmingsontwikkeling.

Zakelijke markt
We richten ons op de marketing en het promoten van het aanbod van vergader- en congreslocaties in de meerdaagse meeting markt. Zowel op Gelderse concepten als Heisessie.nl en landelijke portals als Vergaderen.nl, Congres.nl en Congrescentrum.nl

Storytelling
We ontwikkelen verhaallijnen rondom thema’s in Gelderland rondom bijvoorbeeld de Hanzesteden , Coullisenland , Gelderland Kastelenland en promoten bijvoorbeeld ook Kasteelstad ’s Heerenberg en ontwikkelen rondom deze stad allerlei nieuwe verhaallijnen.

Netwerk
Netwerkmarketing activiteiten om verhalen te kunnen vertellen die precies bij de juiste doelgroep binnenkomen.

Autoriteit & invloed
We hebben echte autoriteit & invloed verkregen bij verschillende doelgroepen. Dit door al 25 jaar te focussen op het ontwikkelen van doelgroep netwerken die elk jaar groter en sterker worden. Zo hebben we groot zakelijk bereik. Denk hierbij aan de personeelsvereniging, p & o afdeling , directiesecretaresse, pa, ondernemer en pco. Ander voorbeeld is ons + netwerk. Opgericht om de ouderen doelgroep te bereiken die er graag op uit gaat om te fietsen en te wandelen. Campagnes hier bereiken vaak honderdduizenden ouderen.

Onderzoek
We hebben veel onderzoek gedaan de afgelopen decennia en die kennis zetten we in voor bijvoorbeeld bestuurders die met vraagstukken zitten. Met onze rapporten proberen we te helpen om op basis van de inhoud van onze rapporten en onze ervaring , los van alle politiek en andere belangen , Gelderland op 1 te zetten.

Met (re)creatieve groet en met hart voor Gelderland

Rob Kraaijenvanger
Linkedin