Menu

Stichting & Vereniging support

Op dit moment ondersteunen wij de Stichting Montferland Marketing met veel aantoonbare positieve effecten voor deze parel van Gelderland. Over parels gesproken. De Stichting Kasteelstad heeft ons een aantal jaren geleden gevraagd te ondersteunen in marketing met als resultaat een krachtige campagne en een nieuw succesvol evenement dat nu al tot 1 van de grootste events in Gelderland hoort. Sinds kort werken we ook voor de Stichting Toerisme en Recreatie Veluwezoom die hulp wil het Veluwezoom gevoel uit te dragen. Met enige regelmaat werken we voor ondernemersverenigingen in verschillende dorpen en steden in Gelderland. Op dit moment in de regio Montferland, de Graafschap, de Achterhoek, de Veluwe en de Veluwezoom.

Interregionaal . Wij werken als bedrijf al voor veel Duitse ondernemers en sinds een aantal jaren is er een goed contact met WFG Emmerich die we ondersteunen met advies in marketing rondom toerisme en recreatie. Tevens helpen wij ze hun evenementen goed in beeld te krijgen in Gelderland , in April staat bijvoorbeeld Hanzefeest promotie op de agenda.

Ben je als stichting of vereniging op zoek naar een betrokken en ervaren marketing partner om je regio GOED op de kaart te zetten en een relatie op te bouwen met bestaande en nieuwe fans van je regio? Neem contact met ons op.

Met (re)creatieve groet & met hart voor Gelderland

Rob Kraaijenvanger & Christel Gieling

Contact ? Mail of bel met 0316-581910